Collino wipzaag Super Pro SCM73MS-ST 9PK BENZINE MOTOR

4.025,00

Beschrijving

Professionele wipzaag uit de SUPER PRO-serie van het Italiaanse kwaliteitsmerk Collino.

Deze wipzaag is erg veilig in gebruik doordat je deze met 2 handen moet bedienen en een extra afdekking heeft bij het te zagen hout. Dit is een enorm groot (veiligheids)voordeel t.o.v. wipzagen van andere merken.  De wipzagen van Collino zijn constructief zwaar uitgevoerd en zeer goed doordacht, wat garant staat voor een lange levensduur.

De SCM73MS-ST is geschikt voor stammen met een doorsnede tot 28 cm. Aandrijving van het 70 cm grote Widia zaagblad vindt plaatst door de krachtige en zuinige 9 pk RATO benzine motor. Doordat deze zaag op een aanhangwagenonderstel is geplaatst kan deze gemakkelijk op de openbare weg verplaatst worden. De dissel (van de aanhangwagenkoppeling) is uitschuifbaar/verstelbaar. Dankzij de benzinemotor is deze wipzaag niet afhankelijk van het stroomnet en doordat de wipzaag is voorzien van grote wielen kan deze op elke terrein, bv in het bos worden ingezet.

Naast dit model zijn er ook uitvoeringen die d.m.v. een 230V of een 400V elektromotor of d.m.v. een aftakas of een combinatie hiervan (400V elektro/aftakas) worden aangedreven.

Aandrijving

RATO Benzinemotor 9 pk

Zaagblad

Widia 70 cm, 60 tanden 4 mm dik

Zaagcapaciteit

Tot 28 cm doorsnede

Gewicht

ca. 290 kg

Aanhangwagenas

Al-Ko voorzien van aanhangwagenverlichting

Aanhangwagendissel

Verstelbaar

Handgreep

Om de stam te klemmen

Meetketting

vrij verstelbaar t.b.v. lengte houtblokken

Toevoer hout

Opklapbare verlenging met teflon rollen