Collino wipzaag Super Pro SCM73 C + ET Aftakas & 400 V 5.5 pk Elektro Motor

3.100,00

Beschrijving

Professionele wipzaag uit de Super PRO-serie van het Italiaanse kwaliteitsmerk Collino.

Deze wipzaag is erg veilig in gebruik doordat je deze met 2 handen moet bedienen en een extra afdekking heeft bij het te zagen hout. Dit is een enorm groot (veiligheids) voordeel t.o.v. wipzagen van andere merken. De wipzagen van Collino zijn constructief zwaar uitgevoerd en zeer goed doordacht, wat garant staat voor een lange levensduur.

De SCM73 C + ET is geschikt voor stammen met een doorsnede tot 28 cm. Verplaatsen van deze zaag gaat gemakkelijk door de geïntegreerde inklapbare handvaten en de grote wielen of door middel van de hef van de tractor.

Aandrijving van het 70 cm grote Widia zaagblad geschiedt of door de aftakas van de tractor of door de zeer krachtige 5.5 pk sterke 400 V elektromotor. Verplaatsen van deze zaag gaat gemakkelijk door de geïntegreerde inklapbare handvaten en de grote wielen of d.m.v. de hef van de tractor.

Naast dit model zijn er ook uitvoeringen die alleen door een elektromotor (230V of 400V),  aftakas aangedreven of door middel van een benzinemotor worden aangedreven.

Aandrijving

Via aftakas tractor of d.m.v. 400 Volt 5,5 pk elektromotor

Zaagblad

Widia 70 cm, 60 tanden 4 mm dik

Zaagcapaciteit

Tot 28 cm doorsnede

Gewicht

ca. 260 kg

Handgreep

Om de stam te klemmen

Meetketting

vrij verstelbaar t.b.v. lengte houtblokken

Toevoer hout

Opklapbare verlenging met teflon rollen