Aanbieding!

Elektrische Steekwagen Brandon

890,00

Beschrijving

Deze elektrische steekwagen met een extreem robuust frame is perfect voor gebruik in de tuin, erf of in de tuin/landbouw. Hij wordt aangedreven door een 350W elektromotor. Het laden van goederen is moeiteloos mogelijk en door de 4 wielen hoef je de elektrische steekwagen niet op te tillen en draagt deze zelf de te vervoeren goederen.

Dankzij de luchtbanden is het gebruik op elk terrein, zowel verhard als onverhard,  vrijwel nooit een probleem en kan deze elektrische steekwagen zelfs hellingen tot 12 ° probleemloos aan. Een extra houderframe kan aan beide zijden worden gemonteerd en zelfs in de breedte worden versteld. Zo kunt u brede, hoge en ronde goederen perfect en probleemloos laden en vervoeren.

Dankzij het grote ‘schopje’ heeft de elektrische steekwagen een stabiele standaard en doordat deze voorzien is van gemakkelijk inklapbare (zwenk)wielen kan deze elektrische steekwagen optimaal en ruimtebesparend worden opgeborgen. Deze accu-steekwagen maakt het transport van bv. fusten, springkussens, kliko’s enz. een stuk eenvoudiger. Het gehele gewicht wordt gedragen door de 4 wielen en met behulp van de krachtige elektromotor kan men gemakkelijk manoeuvreren, ook in moeilijke omstandigheden zoals losse of modderige ondergrond.

(Afbeeldingen kunnen iets afwijken)

Merk

Wearsman

Model

Brandon

Laadcapaciteit

250 kg

Gewicht

60 kg (incl. Accu)

Motor

350 W, 24 V

Accu

DC 24 V/12AH,

Acculaadtijd

ca. 10 uur

Snelheid

Vooruit:
Snel 5.8 km/u
Langzaam 3 km/u

Achteruit:
Snel 1.9 km/u
Langzaam 1.2 km/u

Remsysteem

Schijfremmen / remhendel met stopper

Minimale breedte

ca 72.5 cm

Laadschop

51 cm (B) x 32 cm (L)

Voorwielen

33 cm luchtbanden

Achterwielen

25 cm luchtbanden