Shovel 2512

nog steeds een test

Beschrijving

De shovel 2512 van Wematik is een universele hulp voor bouw-, boerderij-, tuin- of landschapswerkzaamheden.

Door zijn goede afwerking en eenvoudige techniek is deze compacte shovel ook een perfecte machine voor professioneel gebruik.

De shovel is standaard uitgerust met een bak van 0,3 m³ en is voorzien van een hydraulisch snelwisselsysteem (optioneel met euro-opname), waardoor de aanbouwdelen in een  zeer korte tijd kunnen worden gewisseld/worden opgepakt. Dankzij het 3e hydraulische oliecircuit kunnen aanbouwdelen met functie, zoals een 4-in-1 bak of een veegmachine, ook worden gebruikt. Diverse aanbouwdelen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

De constructie van deze shovel is zeer robuust en duurzaam. De shovel wordt aangedreven door een 25 pk Yanmar dieselmotor. De omkeerschakeling bevindt zich op de joystick. De Wematik 2512 heeft een hefvermogen van 1000 kg en tilt deze last tot een hoogte van 2.600 mm. Met een storthoek van 45° is de storthoogte van de standaardbak 2.260 mm.

Deze shovel is uitgerust met een compleet verlichtingssysteem, inclusief werklampen, wat het werken in donkere omstandigheden vereenvoudigt.

Om een lange levensduur te kunnen garanderen, wordt altijd aandacht besteed aan de hoogste kwaliteit, technisch onberispelijke afwerking en een robuuste constructie. Bij Wematik krijgt u een product dat lang meegaat en zich over een lange periode terugbetaalt. Veiligheid staat hoog in het vaandel. Zo is deze machine CE gekeurd volgens de laatste normen en richtlijnen.

Fabrikant

Wematik

Model

2512

Bestuurderscabine

Regenkap

Motor

Yanmar 3TNV88-BWTY

Soort Brandstof

Diesel

Cilinder

3

Emissieklasse

Euro 5

Max. Nominaal motorvermogen

18.4 kW

Max. koppel in Nm

107.1 bij 1200 tpm

Koelsysteem

Watergekoeld

Rijden

Hydrostaat met 2 tractiemotoren (1 snelheid)

Rijsnelheid

0 – 20 km/u

Inhoud brandstoftank

30 liter

Capaciteit hydrauliekolietank

30 liter

Max, capaciteit hydrauliekolie

60L/min

Max. hydraulische oliedruk

200 bar

Operationeel gewicht

2.000 kg