Turbo Klover Eco tot ca. 8 ton slagkracht

749,00

Stammen kloven tot 400 mm lang en een diameter van ca. 280 mm is mogelijk. Bij het kloven van het hout kan deze machine een slagkracht tot ca. 8 ton bereiken.

Beschrijving

Deze super snelle kloofmachine wordt aangedreven door een krachtige elektromotor waardoor de Turbo Klover Eco goede prestaties levert. Met deze machine kun je snel grote hoeveelheden hout verwerken.

Voor al de Turbo Klovers geldt dat ze een slagtijd hebben van ca. 3 seconden. Dit houdt dus in dat je in 3 seconden een blok hout gekloofd kunt hebben! Door deze super snelle slagtijd kun je in relatief korte tijd grote hoeveelheden brandhout verwerken.

Deze snelle kloofmachine valt op door z’n enorme kloofsnelheid. Stammen kloven tot 400 mm lang en een diameter van ca. 280 mm is mogelijk. Bij het kloven van het hout kan deze machine een slagkracht tot ca. 8 ton bereiken. De robuuste mechanische tandheugelaandrijving is zeer duurzaam en er wordt géén gebruik gemaakt van hydrauliek. Door de rubberen band op metalen velg en de ijzeren handgreep is deze Turbo Klover Eco gemakkelijk en snel te verplaatsen. Deze kloofmachine is standaard is voorzien van een verhogingsset met werktafel. Door de krachtige elektro aandrijving maakt deze kloofmachine tijdens het hout kloven weinig lawaai. Deze nieuwe aanwinst in Nederland maakt het u gemakkelijker om snel en vakkundig uw haardhout te kloven. Met een slagtijd van ca. 3 seconden is ook deze machine een revolutie in de kloofsector. Deze Wematik Turbo Klover Eco is een zeer goede machine en niet alleen voor de hobbyist geschikt.

Deze machine is ten opzicht van het oude model totaal vernieuwd en aangepast aan de laatste ontwikkelingen en inzichten. Deze aanpassingen zijn voordat deze goedgekeurd werden voor productie uiteraard eerst uitvoerig in praktijk getest.

Uiteraard voldoet deze machine aan de nieuwe CE-normering van 2019!

Assemblagetijd ca 1/2 uur

Model

Turbo Klover ECO 8 ton

Motor

Elektromotor 230V/50Hz

Motor vermogen

1500 Watt

Stamdiameter

max. ca. 280 mm

Stamlengte

max. 380 mm

Slagtijd

ca. 3 seconden

Afmetingen (L x B x H)

ca. 152 cm x 47 cm x 98 cm

Afmetingen transportkist (L x B x H)

ca. 115 cm x 39 cm x 74 cm

Gewicht

ca. 90 kg