Turbo Klover Eco tot ca. 10 ton slagkracht Vernieuwd Model

849,00

Deze nieuwe aanwinst in Nederland maakt het u gemakkelijker om snel en vakkundig uw haardhout te kloven. Met een slagtijd van ca. 3 seconden is ook deze machine een revolutie in de kloofsector. Deze Turbo Klover Eco is een zeer goede machine en niet alleen voor de hobbyist geschikt.

Beschrijving

De Turbo Klover Eco 10T is de zwaardere en grotere uitvoering van de reeds sinds eind 2014 bestaande Turbo Klover Eco (met tot ca. 8 ton slagkracht) en de kleinere broer van de Turbo Klover 15T, de 25T , de 34T (in benzine en elektro uitvoering), en de zeer zware Turbo Klover met tot 42 ton slagkracht.

Voor al de Turbo Klovers geldt dat ze een slagtijd hebben van ca. 3 seconden. Dit houdt dus in dat je in 3 seconden een blok hout gekloofd kunt hebben! Door deze super snelle slagtijd kun je snel en in een relatief korte tijd grote hoeveelheden brandhout verwerken.

Voor iedereen die graag hout wil kloven en snel klaar wil zijn, is deze Turbo Klover Eco dus de perfecte partner. Het is mogelijk om met deze machine stammen te kloven tot 52 cm lang en een diameter van ca. 35 cmm. Bij het kloven van het hout kan deze machine een slagkracht tot ca. 10 ton bereiken. De robuuste mechanische tandheugelaandrijving is zeer duurzaam en er wordt géén gebruik gemaakt van hydrauliek. Door de grote wielen en handgreep is deze Turbo Klover Eco gemakkelijk en snel te verplaatsen. Door de krachtige elektro aandrijving maakt deze kloofmachine tijdens het hout kloven weinig lawaai.

T.o.v. het vorige model heeft deze Eco 10T o.a. een groter werkblad, andere bedieningshendels en uitschuifbare handgrepen aan het werkblad waardoor deze machine nog gemakkelijker te verplaatsen is.

Deze kloofmachine maakt het u gemakkelijker om snel en vakkundig uw haardhout te kloven. Deze Turbo Klover Eco is een zeer goede machine en niet alleen voor de hobbyist geschikt.

Deze machine is ten opzichte van het oude model totaal vernieuwd en aangepast aan de laatste ontwikkelingen en inzichten. Deze aanpassingen zijn voordat deze goedgekeurd werden voor productie uiteraard eerst uitvoerig in praktijk getest.

Uiteraard voldoet deze machine aan de nieuwe CE-normering

Assemblagetijd ca 1/2 uur

NB: Het getoonde filmpje is van het vorige model Turbo Klover Eco 10T. Aan de werking is niets veranderd of aangepast.

 

Model

Turbo Klover Eco 10 Ton

Motor

Elektromotor 230V/50Hz

Motor vermogen

1600 Watt

Stamdiameter: max

ca. 350 mm

Stamlengte

max. 520 mm

Slagtijd

ca. 3 seconden

Afmetingen (L x B x H)

ca. 210 cm x 67 cm x 100 cm

Afmetingen transportkist

(L x B x H): ca. 145 cm x 39 cm x 74 cm

Gewicht

ca. 100 kg