Turbo Klover Benzine tot ca. 34 ton slagkracht

2.390,00

De Turbo Klover Black Edition is supersnel en wordt aangedreven door een Briggs & Stratton benzine motor met een hoog koppel en staat garant voor de beste prestaties. Met deze snelle kloofmachine kunt u grote hoeveelheden hout snel verwerken.

Beschrijving

De Turbo Klover Benzine 34T is supersnel en wordt aangedreven door een zuinige Briggs & Stratton benzinemotor met een hoog koppel en staat garant voor de beste prestaties. Met deze snelle kloofmachine kunt u grote hoeveelheden hout snel verwerken. (Circa 2 m3 in 20 á 25 minuten)

Voor iedereen die graag zelf hout wil kloven en snel klaar wil zijn, is deze kloofmachine de perfecte partner.

Deze snelle kloofmachine valt op door z’n enorme kloofsnelheid. Stammen kloven tot 52 cm lang en een diameter van ca. 65 cm is mogelijk. De slagkracht van deze snelle kloofmachine is ca. 34 ton. De robuuste mechanische tandheugel aandrijving is zeer duurzaam en er wordt géén gebruik gemaakt van hydrauliek. Door haar benzinemotor kan deze kloofmachine direct in het bos of op locatie gebruikt worden. Deze kloofmachine is voorzien van een werktafel met een ideale werkhoogte van ca. 650 mm.

Standaard is deze kloofmachine o.a. uitgerust met een wegklapbare aanhangwagenkoppeling (langzaam verkeer), een neuswiel en een opklapbare zijtafel.

Uiteraard voldoet deze machine aan de nieuwe CE-normering

Assemblagetijd ca 1 1/2 uur (Zie voor de assemblage het instructiefilmpje op onze website (Instructiefilmpje Wematik)

 

(Het filmpje op YouTube is van de  Black Edition 34T Eco met elektromotor, model en werking van deze kloofmachine is verder identiek aan de benzine uitvoering)

Model

Turbo Klover Benzine 34 Ton

Motor

Briggs & Stratton XR 950

Cilinderinhoud

208 cc

Motorvermogen

6,5 pk

Brandstof

Benzine

Tankinhoud

ca. 3,5 L

Splijtmeslengte

180 mm

Stamdiameter

max. ca. 65 cm (Dit kan in praktijk afwijken)

Stamlengte

max. 52 cm

Slagtijd

ca. 3 seconden

Afmetingen (L x B x H)

ca. 300cm x 155 cm x 1120 cm (L x B x H) (met uitklapt tafelblad)

Afmetingen transportkist

ca. 213 cm x 63 cm x 92 cm

Hoogte werktafel

ca. 650 mm

Gewicht

ca. 260 kg