Turbo Klover Benzine tot ca. 34 ton slagkracht

2.390,00

De Turbo Klover Black Edition is supersnel en wordt aangedreven door een Briggs & Stratton benzine motor met een hoog koppel en staat garant voor de beste prestaties. Met deze snelle kloofmachine kunt u grote hoeveelheden hout snel verwerken.

Beschrijving

De Turbo Klover Benzine 34T is supersnel en wordt aangedreven door een Briggs & Stratton benzinemotor met een hoog koppel en staat garant voor de beste prestaties. Met deze snelle kloofmachine kunt u grote hoeveelheden hout snel verwerken. (Circa 2 m3 in 20 á 25 minuten)

Voor iedereen die graag zelf hout wil kloven en snel klaar wil zijn, is deze kloofmachine de perfecte partner.

Deze snelle kloofmachine valt op door z’n enorme kloofsnelheid. Stammen kloven tot 520 mm lang en een diameter van ca. 500 mm is mogelijk. De slagkracht van deze snelle kloofmachine is ca. 34 ton. De robuuste mechanische tandheugel aandrijving is zeer duurzaam en er wordt géén gebruik gemaakt van hydrauliek. Door haar benzinemotor kan deze kloofmachine direct in het bos of op locatie gebruikt worden. Deze kloofmachine is voorzien van een werktafel met een ideale werkhoogte van ca. 650 mm.

Deze machine is ten opzichte van z’n vorige model totaal vernieuwd en aangepast aan de laatste ontwikkelingen en inzichten. Deze aanpassingen zijn voordat deze goedgekeurd werden voor productie uiteraard eerst uitvoerig in praktijk getest.

Uiteraard voldoet deze machine aan de nieuwe CE-normering

Assemblagetijd ca 1 1/2 uur

 

(Het filmpje op YouTube is van de  Black Edition 34T Eco met elektromotor, model en werking van deze kloofmachine is verder identiek aan de benzine uitvoering)

Model

Turbo Klover Benzine 34 Ton

Motor

Briggs & Stratton XR 950

Cilinderinhoud

208 cc

Motorvermogen

6,5 pk

Brandstof

Benzine

Tankinhoud

ca. 3,5 L

Splijtmeslengte

180 mm

Stamdiameter

max. ca. 500 mm

Stamlengte

max. 520 mm

Slagtijd

ca. 3 seconden

Afmetingen (L x B x H)

ca. 285 cm x 82 cm x 114 cm (L x B x H)

Afmetingen transportkist

ca. 190 cm x 59 cm x 77 cm

Hoogte werktafel

ca. 650 mm

Gewicht

ca. 250 kg