• Neem contact met ons op!
  • Tel. +31 (0)523 617198
  • +31 (0)6 810 17 553
  • +31 (0)6 140 55 135

22 Ton hydraulische dubbelklover Vaasa (momenteel uitverkocht)

22 Ton hydraulische dubbelklover Vaasa

 

Na uitgebreidt getest te zijn bij een bevriende houthandelaar van WEMATIK in Duitsland is men overgegaan tot productie van hydraulische 22 ton dubbelklover Vaasa.

O.a. Door z’n zeer goede en degelijke afwerking en eenvoudige techniek is de houtklover Vaasa de perfecte machine voor de proffesionele inzet.

De houtklover Vaasa wordt aangedreven door een B & S benzinemotor. Deze kloofmachine kan hout kloven met een maximale lengte van 520 mm. Bovendien kunnen stammen met een diameter tot 500 mm zonder problemen met een kracht van 22 ton gekloofd worden. De Vaasa is voorzien van een brede as met wielen met luchtbanden en heeft een laag zwaartepunt. O.a. dit maakt het mogelijk om de machine gemakkelijk en eenvoudig te verplaatsen.

Het bijzondere bij deze dubbelklover is dat deze houtklover in beide richtingen (dus heen en terug)  kloven kan. Hierdoor werkt men veel effectiver en tijdsbesparend.

Om een lange levensduur te kunnen waarborgen wordt steeds op de hoogste kwaliteit, technisch perfecte afwerking en een robuuste constructie gelet. Zo krijgt u een product welke lang meegaat. In het bijzonder aan de veiligheid wordt veel waarde gehecht. Uiteraard is deze machine voorzien van een ‘2-handsbediening’. Deze machine is CE genormeerd naar de nieuwste normen en richtlijnen

 

De prijs van deze volledig opgebouwde en afgestelde kloofmachine is € 1365,– incl. BTW en excl. transportkosten.

Kijk voor een demofilm over dit product op ons kanaal op YouTube. Klik daarvoor op de link, links in het beeld, in het groene balkje.
Technische gegevens: 
MotorBriggs & Stratton XR 950
Cilinderinhoud208 cc
Motorvermogen 6,5 pk
BrandstofBenzine
Kloofkracht22 ton
Klooflengtemax. 520 mm
Stamdiametermax. ca. 500 mm
Stamlengtemax. 520 mm
Afmetingen (L x B x H)
(Incl. gemakkelijk afneembare aanhangwagenkoppeling)
ca. 1950 mm x 930 mm x 1700 mm
Benodigde hydrauliekolie11 liter
Gewichtca. 210 kg
Voordelen:
Zowel op de heen- als teruggaan mogelijkheid tot kloven
Laag geplaatste motor voor optimale stabiliteit
CE-getest volgens de nieuwste normen en richtlijnen
De hoge kwaliteits motor voldoet aan de Euro II-norm